top of page

Hotstone massage

Wilt u gewoon eens lekker relaxen, alle stress en werkdruk van u afgooien? Even die knoop uit uw schouder laten masseren of de vermoeide benen eens laten behandelen?

Door een hotstone massage kunnen klachten verminderen en zelfs helemaal verdwijnen. Een hotstone massage is gezond voor een ieder en heeft zowel lichamelijk als geestelijk een heilzaam effect.

Door de massage wordt de doorbloeding van het lichaam verbeterd en wordt de verwijdering van afvalstoffen gestimuleerd. De hotstone massage is opgebouwd uit langzame, rustige grepen die in vloeiende bewegingen worden uitgeoefend op de spieren en het bindweefsel.

Het lichaam wordt optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Helpt bij het bestrijden van hoofdpijn en fibromyalgie klachten. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Hotstone massage nodig?

De hotstone massage wordt gegeven in de praktijk.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u terecht op het contactformulier.

bottom of page