top of page

Specialisatie Stoelmassage

In de huidige maatschappij waar alles maar steeds sneller moet en de mentale en lichamelijke druk hoog is, zijn we vergeten te luisteren naar ons lichaam. Er wordt niet meer stilgestaan bij een goede werkhouding of om geregeld pauze te nemen op de werkplek.

Ook in de privé omgeving gaat de stress door en wordt de tijd voor ontspanning en rust niet meer gevonden. Vaak zitten we na een werkdag, lange tijd naar een beeldscherm te staren, of hangen we langdurig in een verkeerde houding op de bank. Ook vereist de technologische vooruitgang enorm veel van onze nek en rugspieren.

Alle opgehoopte dagelijkse stress wordt verwerkt in de slaapperiode, waardoor er te gespannen geslapen of zelfs helemaal niet geslapen wordt. Uiteindelijk kan dit zich gaan uiten door klachten in diverse vormen.

Steeds vaker gaan we het werk thuis doen. Op een daarvoor ingerichte werkkamer wordt tegenwoordig meer en meer uitgeweken naar het zogenaamde thuiswerken. Afhankelijk van de werkdruk zal dan ook de stress meegenomen worden naar huis.

Wat is specialisatie stoelmassage?

De cliënt krijgt maximaal 15 minuten lang een intensieve massage. Bij deze specifieke stoelmassage wordt er gericht op de rug-, nek- en schouderklachten gemasseerd en is dan ook intensiever dan de standaard stoelmassage. Omdat het te masseren gebied zich concentreert op de schouders, rug en nek, wordt bovenkleding verwijderd, mede ook omdat er met olie gewerkt wordt. Uiteraard wordt er discreet een handdoek gebruikt om de rest van het bovenlichaam te bedekken.

Waarom specialisatie stoelmassage?

Specialisatie stoelmassage werkt verlichtend bij stress, hoofdpijn en concentratieproblemen. Ook bij nek- en schouderklachten meestal als gevolg van een slechte werkhouding en hoge werkdruk, treedt verlichting op. De doorbloeding wordt bevorderd, daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof vanuit de bloedbaan sneller de spieren, hersenen en organen bereiken. Afvalstoffen verlaten sneller het lichaam.

Specialisatie stoelmassage nodig?

De specialisatie stoelmassage wordt gegeven op de werkplek of bij u thuis. U bent bij Mandisakura massages Hilversum aan het goede adres voor een deskundig uitgevoerde massage en een persoonlijke benadering van uw klachten. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u terecht op het contactformulier.

bottom of page