top of page

Bedrijfsmassage

Gezondheid is steeds meer een aangelegenheid die niet alleen privé is, maar ook bedrijven aangaat. Onderzoek wijst uit dat zaken als werkstress en RSI belangrijke veroorzakers zijn van gezondheidsproblemen.

Dit terwijl gezonde werknemers juist betere prestaties leveren, loyaler zijn en een aanzienlijke kostenbesparing vormen qua ziekteverzuim. Bedrijfsmassage is een effectieve manier waarbij de voordelen van massage op de werkplek wordt aangeboden.

Een groeiend aantal bedrijven verstrekken deze dienst inmiddels als ondersteuning van de algehele gezondheid van hun werknemers.

 

Een massage op de werkplek is ontspannend en verkwikkend, het helpt om stress en spierspanning te verlichten. Mandisakura biedt bedrijven, die aan een optimale gezondheid van hun werknemers willen bijdragen, de keuze tussen preventieve of curatieve stoelmassages.

Bedrijfsziektes, ziekteverzuim en verminderde productiviteit?

Stress en RSI (repetitive strain injury) door het werk zijn grote veroorzakers van gezondheidsklachten bij uw werknemers. Jaarlijks meldt twee tot vier procent van de werknemers zich ziek vanwege stress op het werk.

Vijftien procent krijgt door het werk klachten aan arm, nek of schouders, die tot beperkingen en uiteindelijk ook ziekmeldingen leiden.

Effectiviteit massage wetenschappelijk aangetoond. Lees hier.

Waarom stoelmassage?

Stoelmassage is een massagetechniek die gebaseerd is op eeuwenoude Oosterse massagetechnieken en de westerse technieken. Een speciaal hiervoor ontworpen stoel maakt het mogelijk op de werkplek de cliënt te masseren. De effecten van de behandeling werken lang door en zijn diepgaand.

Stoelmassages werken verlichtend bij stress, hoofdpijn en concentratieproblemen. Ook bij nek- en schouderklachten meestal als gevolg van een slechte werkhouding en hoge werkdruk, treedt verlichting op.

De doorbloeding wordt bevorderd, daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof vanuit de bloedbaan sneller de spieren, hersenen en organen bereiken.

Belastingvoordeel bedrijfsmassages

Indien wordt voldaan aan een aantal voorwaarden worden de stoelmassages door de belastingdienst als een vrije verstrekking beschouwd en is een stoelmassage aftrekbaar van de loonbelasting.

Geïnteresseerd in bedrijfsmassage?

Mandisakura massages Hilversum heeft gediplomeerde masseurs in dienst. Indien u geïnteresseerd bent in bedrijfsmassage kunt u voor meer informatie of voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier.

Het contactformulier heeft de voorkeur, maar u kunt uiteraard ook bellen met 06 53 71 34 83. Het kan echter zijn dat de telefoon niet opgenomen wordt, er wordt dan waarschijnlijk gemasseerd en uw rust en gezondheid staan voorop.

bottom of page