top of page

Stoelmassage

In de huidige maatschappij waar alles maar steeds sneller moet en de mentale en lichamelijke druk hoog is, zijn we vergeten te luisteren naar ons lichaam.

Er wordt nauwelijks meer stilgestaan bij een goede werkhouding of om geregeld pauze te nemen op de werkplek.  Ook in de privé omgeving gaat de stress door en wordt de tijd voor ontspanning en rust niet meer gevonden. Vaak zitten we na een werkdag, lange tijd naar een beeldscherm te staren, of hangen we langdurig in een verkeerde houding op de bank.

Al deze opgehoopte dagelijkse stress wordt verwerkt in de slaapperiode, waardoor er te gespannen geslapen of zelfs helemaal niet geslapen wordt. Uiteindelijk kan dit zich gaan uiten door klachten in diverse vormen. 

Steeds vaker gaan we het werk thuis doen.

 

Op een daarvoor ingerichte werkkamer wordt tegenwoordig meer en meer uitgeweken naar het zogenaamde thuiswerken. Afhankelijk van de werkdruk zal dan ook de stress meegenomen worden naar huis.

 

Wat is stoelmassage?


Stoelmassage is een massagetechniek die gebaseerd is op eeuwenoude Oosterse massagetechnieken en de westerse technieken. Een speciaal hiervoor ontworpen stoel maakt het mogelijk op de werkplek de cliënt te masseren. De cliënt krijgt dan maximaal 20 minuten lang een effectieve massage, door de kleding heen. De effecten van de behandeling werken lang door en zijn diepgaand. Ook geschikt als bedrijfsmassage.

 

Waarom stoelmassage?


Stoelmassage werkt verlichtend bij stress, hoofdpijn en concentratieproblemen. Ook bij nek- en schouderklachten meestal als gevolg van een slechte werkhouding en hoge werkdruk, treedt verlichting op. De doorbloeding wordt bevorderd, daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof vanuit de bloedbaan sneller de spieren, hersenen en organen bereiken.

 

Stoelmassage nodig?


De stoelmassage wordt gegeven op de werkplek of bij u thuis. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u terecht op het contact formulier.

bottom of page